Image title

NOVO - Linux sistemska administracija 2

1952 EUR --> 111 EUR izkoristi 94% prihranek in se hitro prijavi, samo še 19 prostih mest!

Povprečna plača Linux sistemskega administratorja znaša 2065 EUR.


Poznavanje Linux-a je ključno za področje IT varnosti, kjer številna orodja temeljijo na Linux-u, heterogenih okolij, kjer se pojavlja več sistemov in web sveta – pokriva tudi področja, ki se lepo dopolnjujejo z Microsoftom. Poznavanje za posameznega informatika predstavlja konkurenčno prednost, ki je ključna za prodobitev željene zaposlitve, napredovanja ali pa poskrbi za ‘’carrier boost’’.

Spletni tečaj je namenjen vsem, tudi popolnim začetnikom:

  1. ki želite dopolniti svoja računalniška znanja,
  2. izkoristiti izjemno promocijsko ceno in investirati v svoje znanje,
  3. ste pripravljeni peljati svojo kariero na višji nivo.

Spletni tečaj, ki je sestavljen iz 5 srečanj po 2 uri (skupno 10 ur), vam ga samo za 111 EUR z DDV (redna cena 1952 EUR) omogočimo v izobraževalnem centru Housing, v sodelovanju z MojeZnanje.si, MojeDelo.com in Bolha.com.

Prostih mest za prijavo po tej ceni je le še 19 od 150. Pohitite s prijavami.Tečaji potekajo 25.2., 26.2., 27.2., 28.2. in 1.3.2019 od 18.00 do 20.00 preko spleta in se ga lahko udeležite kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo – tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu rok.ceplak@housing.si ali na telefonski številki: 01 568 91 67, vsak dan med 8.00 in 16.00 uro.

Tudi če se tečaja v živo ne morete udeležiti, boste prejeli posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja.


Red Hat zagotavlja najbolj priznana praktična izobraževanja s področja Linux operacijskih sistemov in najbolj cenjene certifikacije na področju Linuxa v svetu RHCSA - Red Hat Certified System Administrator. Pridobite znanje, ki je primerljivo uradnemu tečaju Red hat system administration I RH134.


Kaj se bomo na tečaju naučili?


Regularni izrazi,
Napredne pravice in ACL
Prioritete procesov
SELinux varnost


Mrežni uporabniki, Samba in NFS
Podatkovne shrambe na logičnih volume skupinah


Zagon sistema


Leon Cimprič


Leon Cimprič je vodja IT-ja v Valmar Global, v informatiki dela že 11 let, 4 leta od tega kot samostojni podjetnik. Računalniki so ga zanimali že od mladosti, ko je dobil prvega Spectruma. Kasneje je navdušeno bral računalniške forume, navijal procesorje in prizkušal nove stvari. Linux je na svoj računalnik namestil prvič leta 2005. 

Prijava na tečaj!