Radi predajate znanje in izkušnje drugim? Potem je MojeZnanje.si točno to, kar iščete!

Vsa predavanja potekajo izključno preko spleta.

Priložnost za vse, ki želite zaslužiti z znanjem in talenti, ki jih imate.

Radi delite svoje znanje, ki ste ga pridobili skozi življenje ali izobrazbo in želite ob tem še zaslužiti?

Izpolnite polja na desni strani in svetovalec vas bo poklical ter se z vami dogovoril za 5 minutno poizkusno predavanje.

Nimate veliko izkušenj s predavanji?

Ne skrbite. Mi jih imamo veliko in pripravljeni smo jih deliti z vami. S tem, ko izrazite zanimanje za predavanja z vami delimo vsa znanja in naučimo vas vse, kar potrebujete za uspešno izvedena predavanja s super zadovoljnimi tečajniki.

Delo, ki vas postavi na prvo mesto

Predavajte kadar želite, katerokoli temo želite

 

Prilagodljivost

Tečaji potekajo v popoldanskem času tako da lahko tudi tisti, ki že imate redno službo predavate kot hobi s katerim dodatno zaslužite.

 

Večja prepoznavnost

S predavanjem za MojeZnanje.si boste dosegli več 1000 ljudi in s tem postali "go-to" person na vašem področju.

 

Gradnja referenc

Posnetki vaših tečajev in ocena vašega predavanja bo javno dostopna in lahko reference uporabite pri pridobivanju strank, iskanju službe...

Mnenja obstoječih predavateljev

 

Biti del ekipe predavateljev spletnih tečajev MojeZnanje.si, mi je omogočilo razširitev spektra mojega dela. Sproščeno okolje in udeleženci željni novih znanj pa ti dajo še dodatno motivacijo za nadaljnje delo in nenehno osebno in strokovno izobraževanje!

Vanessa GjerekPredavateljica Illustrator-ja

 

Poleg novih izkušenj in spopada s strahom pred javnim nastopanjem, so mi predavanja omogočila vpogled do vprašanj in težav s katerimi se spopadajo začetniki, zaradi katerega sem se tudi sam naučil nekaj novega in predvsem koristnega ob mojem vsakodnevnem delu.

Marko AlpnerPredavatelj WordPress-a

 

Predavanje preko spletnega tečaja je zanimiva izkušnja, ki sicer zahteva nekoliko drugačen pristop, kot na "klasičnih" predavanjih. Predvsem dragocena se mi zdi možnost, da lahko udeleženci aktivno sodelujejo z podajanjem mnenj in vprašanj, kar prispeva k soustvarjanju tečaja.

Lea BeznikPredavateljica vzgoje otrok

Primer spletnega tečaja