Image title

Poslovna analitika

Tehnike, veščine in principi poslovne analitike.


990 EUR* --> 77 EUR izkoristi 92% prihranek in se hitro prijavi!

* Cena tečaja, kateri se odvija v učilnici (sklop 20ih ur)

Poslovna analitika je nabor znanj, pristopov, tehnik in priporočil, s pomočjo katerih si pomagamo pri odkrivanju poslovnih potreb in težav ter prav tako pri zaznavanju poslovnih priložnosti podjetja. Poslovna analitika s kombiniranjem podatkov omogoča pravočasen in ustrezen vpogled v poslovanje. S pomočjo znanj iz poslovne analitike lahko tako podjetje sprejema boljše odločitve in najde optimizirane rešitve za realizacijo poslovnih priložnosti.  Vse več podjetij se v zadnjem času, zaradi konkurenčnega okolja, poslužuje rudarjenja po podatkih, za kar pa potrebujejo pomoč oseb z znanjem poslovne analitike. 

Spletni tečaj je namenjen vsem, ki vas zanima poslovna analitika in si želite:

  1. Naučiti tehnik, veščin in principov, ki jih mora poznati in uporabljati poslovni analitik, če želi biti pri svojem delu uspešen.
  2. Se naučiti priti do dobrih zahtev (načrtovanje, upravljanje, analiza, prioritizacija ter sledljivost zahtev).
  3. popeljati svojo kariero na višji nivo.

Spletni tečaj sestavljen iz 3 srečanj po 2 uri (skupno 6 ure) vam je na voljo za samo za 77 EUR v izobraževalnem centru Housing v sodelovanju z MojeZnanje.si.

Tečaji potekajo preko spleta in se ga lahko udeležite kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo – tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu ziga.zmavc@housing.si ali na telefonski številki: 01 568 90 96, vsak dan med 8.00 in 16.00 uro.

Posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja vam bo dostopen časovno neomejeno.


Na tečaju bomo v 4-ih urah naredili tudi nekaj krajših praktičnih vaj, s katerimi bomo poglobili metodološka znanja in izhodišča.


Kaj se bomo na tečaju naučili?


Katere so ključne tehnike, veščine in principi poslovne analitike.


Kako načrtovat, upravljati, analizirati, prioritizirati in slediti zahtevam.

Po vsakem opravljenem tečaju prejmete uradno diplomo s strani Housing izobraževalnega centra, ki jo lahko priložite vašemu življenjepisu in vam služi kot popotnica za naprej.Anton Kavčič


Anton Kavčič je začel svojo poslovno pot leta 1989 kot sistemski inženir za podporo delovanju VAX/VMS računalniških sistemov v podjetju Iskra Commerce. Leta 1993 se je zaposlil v podjetju Iskratel, kjer je do leta 1997 opravljal dela in naloge sistemskega in mrežnega inženirja. Istega leta je nato prevzel vodenje službe za IT infrastrukturo in operativno podporo, leta 2003 pa je postal odgovoren za operativno delovanje ter strategijo razvoja informacijske infrastrukture v celotni skupini podjetij Iskratel (Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Belorusija itd.). Kot projektni vodja oz. član projektne skupine je sodeloval v številnih ključnih projektih na področju informatike. Leta 2011 se je kot vodja sektorja informatike zaposlil v podjetju RC IKT, ki je hčerinsko podjetje Iskratel-a. Kot direktor sektorja informatike je Anton Kavčič danes odgovoren za razvoj in operativno delovanje informatike v celotni skupini podjetij Iskratel, izvedbo najkompleksnejših informacijskih projektov, strategijo in vizijo razvoja informatike, finančno učinkovitost informatike ter razvoj in širitev ponudbe informacijskih rešitev na trgu.

Prijava na tečaj!