Image title

Oracle SQL

2074 EUR* --> spletni tečaj za 111 EUR. Izkoristi 95% prihranek in se hitro prijavi!

Povprečna plača ORACLE SQL razvijalca znaša 2279 EUR.

* Cena tečaja, kateri se odvija v učilnici (sklop 40ih ur)

Oracle je trenutno najbolj priljubljen sistem za upravljanje relacijskih baz podatkov na svetu. Uporablja ga na tisoče velikih podjetij, ki v svojih vrstah potrebujejo zaposlene s praktičnim znanjem Oracle SQL. Na tečaju se boste naučili obdelovanja podatkov iz relacijskih podatkovnih baz, si ogledali ukaze SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE in še nekatere druge. Ker relacijske podatkovne baze še nekaj časa ne bodo stopile v pozabo, nadgradite svoje znanje in odgovorite na povpraševanje po dobrih Oracle SQL razvijalcih. Po končanem tečaju pridobite tudi diplomo o opravljenem tečaju Oracle SQL.

Spletni tečaj je namenjen vsem, tudi popolnim začetnikom:

  1. ki želite dopolniti svoja računalniška znanja,
  2. izkoristiti izjemno promocijsko ceno in investirati v svoje znanje,
  3. ste pripravljeni peljati svojo kariero na višji nivo.

Spletni tečaj sestavljen iz 4 delov po 2 uri (skupno 8 ur) vam je na voljo za samo 111 EUR v izobraževalnem centru Housing v sodelovanju z MojeZnanje.si.


Tečaji potekajo preko spleta in se ga lahko udeležite kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo – tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu ziga.zmavc@housing.si ali na telefonski številki: 01 568 90 96, vsak dan med 8.00 in 16.00 uro.

Posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja vam je dostopen časovno neomejeno.


Kaj se bomo na tečaju naučili?


Pregled podatkov iz tabel z uporabo ukaza SELECT


Struktura podatkovne tabele z ukazom CREATE


Operacije na množicah podatkov - unija, presek, razlika.


Miran Kirn


Miran Kirn je samostojni podjetnik in se ukvarja s programiranjem in svetovanjem predvsem v Oracle okolju. S podatkovno bazo Oracle se je srečal že pred 25 leti. Približno 10 let je bil zaposlen v podjetju Oracle Software d.o.o. kot svetovalec za uporabo orodij Oracle in sodeloval na nekaj večjih projektih. V tem času je uporabljal predvsem orodja Oracle Designer, Forms in Reports, seveda pa tudi SQL in PL/SQL. Občasno je izvajal tudi izobraževanja za Oracle Designer, Forms, Reports, BI Publisher. Zaposlen je bil tudi v dveh Oracle partnerskih podjetjih, kjer je razvijal programsko opremo v prej omenjenih orodjih, poleg tega pa je sodeloval pri uvajanju in razvoju uporabniških rešitev za Oracle EBS in Oracle BI.

Prijava na tečaj!