Image title

IT arhitekt

Ključne veščine, znanja in kompetence IT arhitekta.


990 EUR* --> 77 EUR izkoristi 92% prihranek in se hitro prijavi!

* Cena tečaja, kateri se odvija v učilnici (sklop 20ih ur.

Spoznali bomo osnove IT arhitekture, se pogovorili o tem, katera so ključna znanja, veščine in tehnike, ki jih pri svojem delu potrebuje IT arhitekt, če želi biti pri svojem delu uspešen. Na tečaju bomo obravnavali dobre prakse in nekaj zlatih pravil za postavitev dobre IT arhitekture, ogledali si bomo tudi zelo pomemben vpliv nefunkcionalnih zahtev in atributov kvalitete na samo arhitekturo oz. njeno zasnovo.

Spletni tečaj je namenjen vsem, ki vas zanima IT arhitektura in si želite:

  1. spoznati področja znanj, s katerimi se ukvarja IT arhitekt (definicija IASA),
  2. izkoristiti izjemno promocijsko ceno in investirati v svoje znanje,
  3. popeljati svojo kariero na višji nivo.

Spletni tečaj sestavljen iz 2 srečanj po 2 uri (skupno 4 ure) vam je na voljo za samo za 77 EUR v izobraževalnem centru Housing v sodelovanju z MojeZnanje.si, MojeDelo.com in Bolha.com.


Spletni tečaj bo potekal:

3.10.2019 od 18:00 do 20:00

4.10.2019 od 18:00 do 20:00


Tečaji potekajo V ŽIVO preko spleta in se ga lahko udeležite kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo – tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu ziga.zmavc@housing.si ali na telefonski številki: 01 568 90 96, vsak dan med 8.00 in 16.00 uro.

Posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja vam bo dostopen časovno neomejeno.


Na tečaju bomo v 4-ih urah naredili tudi nekaj krajših praktičnih vaj, s katerimi bomo poglobili metodološka znanja in izhodišča.


Kaj se bomo na tečaju naučili?


Katera so ključna znanja, ki jih mora imeti IT arhitekt (poslovna in tehnološka znanja, uporaba različnih tehnik ipd.)


Celoviti pogled pri vzpostavitvi in implementaciji IT arhitekture (SW, podatkovni del, omrežje, varnost, integracije…)Modeliranje arhitekture poslovnega sistema.


Po vsakem opravljenem tečaju prejmete uradno diplomo s strani Housing izobraževalnega centra, ki jo lahko priložite vašemu življenjepisu in vam služi kot popotnica za naprej.Anton Kavčič


Anton Kavčič je začel svojo poslovno pot leta 1989 kot sistemski inženir za podporo delovanju VAX/VMS računalniških sistemov v podjetju Iskra Commerce. Leta 1993 se je zaposlil v podjetju Iskratel, kjer je do leta 1997 opravljal dela in naloge sistemskega in mrežnega inženirja. Istega leta je nato prevzel vodenje službe za IT infrastrukturo in operativno podporo, leta 2003 pa je postal odgovoren za operativno delovanje ter strategijo razvoja informacijske infrastrukture v celotni skupini podjetij Iskratel (Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Belorusija itd.). Kot projektni vodja oz. član projektne skupine je sodeloval v številnih ključnih projektih na področju informatike. Leta 2011 se je kot vodja sektorja informatike zaposlil v podjetju RC IKT, ki je hčerinsko podjetje Iskratel-a. Kot direktor sektorja informatike je Anton Kavčič danes odgovoren za razvoj in operativno delovanje informatike v celotni skupini podjetij Iskratel, izvedbo najkompleksnejših informacijskih projektov, strategijo in vizijo razvoja informatike, finančno učinkovitost informatike ter razvoj in širitev ponudbe informacijskih rešitev na trgu.

Prijava na tečaj!