Image title

Postani strokovnjak projektnega vodenja 

Kaj nas uči CompTIA projektna metodologija in kakšne so izkušnje s projektnim vodenjem v praksi?

1671 EUR*​​ --> 111 EUR izkoristi 94% prihranek in se hitro prijavi!

* Cena tečaja, kateri se odvija v učilnici (sklop 40ih ur)

Dobro poznavanje osnov projektnega vodenja je ključno za uspešnost projektov. Na spletnem tečaju bomo spoznali, kateri so ključni izzivi pri projektnem vodenju ter skušali najti odgovore na vprašanje, zakaj imamo še vedno tako veliko neuspešnih projektov. Spoznali bomo katera znanja, veščine in tehnike potrebujemo kot projektni vodja za uspešno vodenje projektov.

Spletni tečaj je namenjen vsem, ki vas projektno vodenje zanima in si želite:

  1. spoznati metodologijo CompTIA project+, 
  2. izkoristiti izjemno promocijsko ceno in investirati v svoje znanje,
  3. popeljati svojo kariero na višji nivo.

Spletni tečaj sestavljen iz 3 srečanj po 2 uri (skupno 6 ur) vam je na voljo za samo za 77 EUR v izobraževalnem centru Housing v sodelovanju z MojeZnanje.si, MojeDelo.com in Bolha.com.

Tečaji potekajo preko spleta in se ga lahko udeležite kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo – tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu ziga.zmavc@housing.si ali na telefonski številki: 01 568 90 96, vsak dan med 8.00 in 16.00 uro.

Posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja vam je dostopen časovno neomejeno.


Na tečaju bomo v 10-ih urah skupaj naredili tudi nekaj krajših praktičnih vaj, s katerimi bomo poglobili metodološka znanja in izhodišča.


Kaj se bomo na tečaju naučili?


Osnovni metodološki koncept projektnega vodenja (Comptia metodologija)


Kaj je pomembno pri predpripravi oz. preden sploh začnemo s projektom


Zlata pravila pri projektnem vodenju in najpogostejše napake


Po vsakem opravljenem tečaju prejmete uradno diplomo s strani Housing izobraževalnega centra, ki jo lahko priložite vašemu življenjepisu in vam služi kot popotnica za naprej.Anton Kavčič


Anton Kavčič je začel svojo poslovno pot leta 1989 kot sistemski inženir za podporo delovanju VAX/VMS računalniških sistemov v podjetju Iskra Commerce. Leta 1993 se je zaposlil v podjetju Iskratel, kjer je do leta 1997 opravljal dela in naloge sistemskega in mrežnega inženirja. Istega leta je nato prevzel vodenje službe za IT infrastrukturo in operativno podporo, leta 2003 pa je postal odgovoren za operativno delovanje ter strategijo razvoja informacijske infrastrukture v celotni skupini podjetij Iskratel (Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Belorusija itd.). Kot projektni vodja oz. član projektne skupine je sodeloval v številnih ključnih projektih na področju informatike. Leta 2011 se je kot vodja sektorja informatike zaposlil v podjetju RC IKT, ki je hčerinsko podjetje Iskratel-a. Kot direktor sektorja informatike je Anton Kavčič danes odgovoren za razvoj in operativno delovanje informatike v celotni skupini podjetij Iskratel, izvedbo najkompleksnejših informacijskih projektov, strategijo in vizijo razvoja informatike, finančno učinkovitost informatike ter razvoj in širitev ponudbe informacijskih rešitev na trgu.

Prijava na tečaj!